Zalman ZM-80D

Discussion in 'Cooling / Overclocking' started by brummie, Apr 11, 2005.

Share This Page

  1. brummie

    brummie Registered Trader

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Ordered me a Zalman ZM-80D for my Ati 9800pro.

    Are these easy to fit? Is there any tips for installing it? Are these any good for my GFX card?
     
  2. Fireblade

    Fireblade Mental Modder[ator]!!

    Joined:
    Aug 16, 2002
    Messages:
    9,279
    Likes Received:
    0
    Those are the sorts of questions you should've asked sales@kustompcs.co.uk before you ordered one Brummie :eek:

    [edited to correct spelling mistake in your name!]
     
  3. brummie

    brummie Registered Trader

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Dont tell me i've wasted me money : DOH :
     
  4. Big Adam

    Big Adam Super Moderator

    Joined:
    Feb 19, 2002
    Messages:
    6,362
    Likes Received:
    0
    You have not wasted your money. As advised in your link above, the cooler is suitable for the 9800pro provided you fit the accompanying fan (or have very good airflow through your case)

    Fitting is a doddle providing you are methodical and follow the instructions carefully. There's even an installation movie on the Zalman website

    As Fireblade says, next time do your homework BEFORE purchase.
     
  5. brummie

    brummie Registered Trader

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    I bought the fan that goes just in case. :D

    thx for the link, looking forward to it now
     
  6. brummie

    brummie Registered Trader

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    What a nightmare!!! :(

    Heat pipes arrived bent. Took a while to straighten them out.
    That many parts and spares it was so confusing.
    It was so fiddly to do it took a few hours.
    Instructions were quite difficult to comprehend.
    It took 2 install/unstalls before i finally got it on proper.

    Screen was corrupt after installation so had to reboot using
    power button. When i got the computer back on the install
    partition was gone :eek:

    After reinstall everything is now perfect! :D
    Seems to cool really well and i am yet to have any more probs.
    Couple of hours on HL2 without a glitch.

    I now have a uber quiet PC :p